Friday, June 4, 2010

Despre Geniu

Christos, Maestrul, a venit pe Pamant, intr-un trup din carne si oase, pentru (printre alte ratiuni cosmice) a schimba credinta unei largi majoritati a umanitatii, ce se lamenta ca este imposibil sa obtii controlul asupra celor sapte minti ale trupului uman [chakre], ca ei erau in mod iremediabil incatusati si aflati la bunul plac al unuia sau mai multor centri-minte de creatie organica, reprezentati de anume zeitati neinsemnate - care, fiecare in felul ei, stapanea numai un singur centru-minte si il folosea pentru a-i domina pe ceilalti.
Esenta invataturii acestrui mare Maestru - in permanenta neinteles de marea majoritate a umanitatii - este aceea ca, cheia acestui control asupra celorlalti centri-minte este unirea fiecaruia cu Cristalul - Samanta Primordial al Mintii Divine, localizat in Inima Inimilor.
A fost un lucru foarte riscant, acela ca forma-gand pura a Christului a patruns atat de adanc in planul material - ca un trup pe nume Iisus. Pericolul mentionat mai sus, cel al crucificarii spiritului pe crucea de spatiu/timp a organismelor pamantesti, a fost ceva tot asa de real pentru El, pe cat este pentru voi - lucru evidentiat si de numeroasele "tentatii" prin care a trecut.
Viata Maestrului a dovedit nemaipomenita splendoare, forta, pace si potential valorificat al spiritului si mintii umane - si, in mod special, al trupului uman - prin mutarea totala a focalizarii pe centrul-mintre al Inimii Inimilor. Prin valorificarea acestei frecvente a vietii - cea mai puternica - mortii au fost inviati, pur si simplu, prin reorganizarea integritatii celulare a asa numitelor cadavre, survenita in urma revarsarii acestui rezervor infinit de regenerare.
Prin schimbarea focalizarii tuturor receptorilor/transmitatori, sau centri-minte, sub controlul Cristalului-Samanta Maestru, El a fost in stare sa-i vindece pe bolnavi - fara laboratoare, bisturiu, medicamente sau radiatii de cobalt.
El a demonstrat ca mii de oameni au putut fi hraniti din cateva farame de materie organica, prin reconstituirea Procesului Divin al asemanarii, ce avea ca rezultat clonarea celulara instantanee, activata de aceeasi Raza ce alimenteaza inima.
[...] De ce credeti ca aceste aparente miracole au fost facute printr-un instrument fizic (trupul) identic cu al vostru?...
[...] Constiinta Christica nu este o problema morala. Ea este desfasurarea Cristalului-Samanta Primordial al UNICULUI in interiorul fiecarei entitati umane, astfel incat acestea sa intre, colectiv si INDIVIDUAL in rezonanta cu Frecventa MINTII LUI DUMNEZEU, frecventa in care fiecare entitate poate etala si manifesta puterile pe care EL le-a demonstrat. "VOI VETI FACE LUCRURI INCA SI MAI MARI DECAT ACESTEA!!"*.

* Ioan XIV, 12. Noul Testament. N.T.


Frecventa Geniu - Instructiuni pentru accesarea mintii cosmice, John. J Falone.

No comments: