Tuesday, September 21, 2010

20 Septembrie 2010

Sunt la o saptamana distanta de varsta de 25. M-am delectat cu o lectura detaliata a ziarului Los Angeles Times, rasfoind cu placere paginile crispy si mirosul imbatator de cerneala. An interesting story about day labourers, usually immigrants and Latinos, receiving free cell phones and training in using their photo and video features to record the bits and pieces that make up their lives.
Am cumparat si GQ Britanica pe care planuiesc sa o rasfoiesc pe indelete. De ce cumpar reviste destinate (oficial) barbatilor? Pentru ca apreciez frumusetea rapitoare ce merita coperta.

Zi fara evenimente notabile - am condus pana la Hermosa Beach care datorita constructiilor din zona si lipsei soarelui in spatele unui cer noros, nu ne-a prea incantat. Batea vantul, extra-sezon, ne-am hotarat sa mergem la Marina del Rey, de care auzisem dar nu stiu de unde, si care era marcata pe harta noastra ca fiind shopping place. Pe drum trecem pe langa aeroport cu semnul falos L A X, avioane mari trecand aproape deasupra noastra in aterizare. La fiecare Black Lincoln limo imi tresare inima. Ne plimbam putin intr-o plaza unde numai Iulia se decide sa cumpere ceva. Conduc inapoi pe Lincoln Ave. la un Borders in speranta de a gasi ziarul mult dorit - pe care nu-l aveau binenteles. Pornim spre casa dar oprim la Farmer's Market si gustam de la Loteria! mancare buna mexicana - enchiladas cu pui, orez si fasole neagra si o omleta cu ciuperci si tortilla. Home sweet home si going out tonight.

No comments: